Tips Banyakkan Sperma Lelaki

Jika anda ingin kenikmatan yang maksimum, anda perlu mengikuti beberapa tips yang dikeluarkan oleh kami. Tidak boleh disangkal lagi, jika kita mempunyai sperma yang banyak secara tidak langsung ia akan meningkatkan keinginan seks. jika anda ingin menyirami pasangan anda sekaligus menjadi ayah yang hebat, ikutilah tips-tips dibawah.


Berhenti Merokok
Berhentilah merokok kerana yang utamanya adalah kesihatan anda. Seterusnya dengan secara tidak langsung dengan akibat merokok ia akan mengecilkan jumlah sperma anda, berbanding dengan orang yang tidak merokok.

Berhenti Memakai Seluar Dalam Ketat atau Panas
Beri peluang kepada testis anda untuk bernafas. Testis perlukan udara dan suhu yang sejuk untuk menjadikan ia lebih sihat. Dinasihatkan anda tidak memakai seluar dalam ketika hendak tidur untuk menjamin ia dalam keadaan suhu yang betul.

Amalkan Makanan Berkhasiat
Bagi mempengaruhi kesihatan badan, memang tidak dinafikan lagi makanan yang rendah lemak dan berserat tinggi dengan vitamin yang cukup akan meningkatkan tahap kesihatan anda. Justeru itu, sperma anda akan lebih bertenaga dalam sessi berenang.

Kurangkan Hubungan Intim dan Melancap
Jangan bersetubuh setiap hari, kerana ini akan mengurangkan tahap keinginan seks anda ketahap yang tinggi. Semakin kerap anda ejakulasi, semakin kurang tahap kepadatan sperma anda. Lebih memburukkan lagi, jika anda melancap ia akan merosakkan tahap sensetiviti zakar anda. Ia boleh membuatkan anda mengalami ejakulasi pramatang.

Jangan Sesekali Minum Arak
Alkohol mengakibatkan kurang berfungsinya hati. Dengan meminum arak menyebabkan peningkatan estrogen. Jumlah estrogen yang tinggi menyebabkan kekurangan upaya sperma. Sebaiknya tidak mengambilnya langsung supaya tidak mengganggu kesihatan sperma anda.

Urutan Zakar
Lakukan urutan zakar untuk memastikan tahap pancutan anda ditahap yang maksima. Dengan urutan ini, zakar anda akan menjadi lebih kuat dan tegang kerana darah telah berjalan dengan lancar. Hasilnya, zakar yang teguh dan keyakinan yang tinggi untuk melakukan seks.

0 Comments:

Post a CommentNewer Post Older Post Home